Skip to main content
Horeca Portiers

Een Horeca Portier met de juiste uitstraling en competenties is de garantie voor een succesvolle en gezellige horeca avond.

MatchSecurity kiest de juiste horeca portier en deur bewaking voor uw onderneming. Aanwezig. Defensief en rustgevend.

Een avond stappen is een van de leukste dingen zie er zijn. Daar verheugen mensen zich vaak al dagen of weken op, maar het moet wel veilig zijn en veilig voelen. Een gevoel van onveiligheid is een domper op de feestvreugde. De juiste keuze als het gaat om beveiliging is dan ook essentieel. MatchSecurity maakt de juiste match voor uw horeca onderneming.
Of het nu gaat om deurbewaking of een complete portier functie waarbij de Horeca Portier ook binnen in de horeca gelegenheid zijn autoriteit laat gelden door aanwezig te zijn op een defensieve, rustgevende manier. Ook hier geldt een gastvrije aanpak waardoor uw gasten zich direct welkom voelen.

Vriendelijk en communicatief met een duidelijke autoriteit. Dat zijn de Horeca Portiers van MatchSecurity

MatchSecurity heeft de juiste mensen. Mannen, maar ook vrouwen die uit het juiste hout zijn gesneden. Een Horeca Portier die agressie oproept daar zit niemand op te wachten.

Onze werknemers zijn communicatief vaardig en stellen zich eerder op als gastheer of gastvrouw dan als beveiliger. Zonder daarmee autoriteit te verliezen. Beveiligen is mensenwerk. De juiste man/vrouw op de juiste plaats.

Bel ons gerust voor een afspraak of stuur een mail naar: